Návrh I.

Návrh I.

Anotace: ...

Zůstává po Tobě rudá čára
- sleduji tě bílou tmou.
Ukrývám se v černé mlze
- ukrývám se před Tebou.

Po noci namísto rozednění
přichází další noc
- a já dál mrznu svým žárem
a Ty planeš námrazou.
Autor GM, 18.02.2008
Přečteno 344x
Tipy 11
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Ctěný pán, Pišák, Bíša, WhiteSkull, Martanka, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí