Jak dlouho

Jak dlouho

Anotace: nechci zapomenout

Jak dlouho to člověku trvá
než zjistí, koho má doopravdy rád?

Jak dlouho ten, kdo ho má rád,
vydrží mít ho tolik rád?

Jak dlouho to, co se často cítí k jiným,
dokáže být pravé a ryzí?

Jak dlouho člověk člověka může trápit,
aniž by se trápil sám?

Jak dlouho ten, kdo lásku ztrácí,
vydrží bez ní být?

Jak dlouho dokáže člověk před druhým
své city skrývat a hrát?

Jak dlouho ještě bude vycházet vniveč,
že tě upřímně miluju dál?

Jak dlouho budu čekat na ortel,
který se mi nechce poslouchat?

Jak dlouho se budu trápit tím,
že já nejsem ta, co tě trápila?
Autor Yves, 18.02.2008
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: AndyKo, Šerák, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné, povedené.

22.01.2009 09:40:00 | Lilly Lightová

krásné...jak dlouho budu ještě čekat, jak dlouho budu ještě pro něho plakat, jak dlouho než řekne sám, jak dlouho než řekne mám tě rád...

29.12.2008 19:47:00 | AndyKo

Tohle mi teď říká opravdu moc... díky

18.02.2008 19:08:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí