Pozdní host

Pozdní host

Anotace: (18.2.2008)

Ve večerní hodinu u vrat si stál,
čekal jsi radostně na mě,
ledový vánek lehounce vál,
však mě byla zima i v domě.

Přišel sis pro pusu na dobrou noc,
aby se spalo Ti lépe,
nedostals jednu, ale moc,
srdce mé zběsile tepe.

Ta chvilka před domem pro mě byla
nekonečně krásnou věčností,
doufám, že Tobě se též líbila
kratičká návštěva něžnosti.
Autor B.a.r.b.a.r, 19.02.2008
Přečteno 326x
Tipy 18
Poslední tipující: BARBYE, pejrak, Naracca, W.Ginny, LisSe, Adrianne Nesser, Bíša, Danah, Psavec, embryo v hlave, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Barbar,moc pěkný..

23.11.2008 18:09:00 | BARBYE

to je taak krasny

20.02.2008 20:09:00 | Adrianne Nesser

tvé srdce zběsile tepe, znamení, že bude ještě lépe. moc hezká básenka

19.02.2008 19:58:00 | Danah

Jo, mladá láska je krásná.

19.02.2008 17:38:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí