Baletka

Baletka

Anotace: Jaká je víra slepá když je jí moc

Tančí baletka po laně
se svým stínem v měsíci
tlukot srdce vezme do dlaně
a bezmezně v pravdu věřící
skočí..

Do tvých černých očí
co říkají ti ve tmě
kde představivost skončí
a kde začíná země

Padá baletka černotou
napřahuje ruce vzhůru
s temně bílou slepotou
dívá na karikatůru
tvojí tváře

ve které se utopila
se zavřenými víčky
to po čem toužila
viděla barevným sklíčky
mrkací pany bez duše

Tančí baletka, tančí tmou
v černobílém světě slepá
řůžové střevíčky na nohou
její srdce ti v dlani tepá
dala ti ho..

když ti věřila modré z nebe
co dával si jí do spaní
když věřila jenom v tebe
věřila že se zachrání

Padá baletka temnotou
bílý měsíc pomalu černá
spolu se tvojí samotou
zůstane ti navždy věrná
Autor Midnighter, 20.02.2008
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Midnighter, Romana Šamanka Ladyloba, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí