Povídání

Povídání

Milovat pro tělo, milovat pro duši,
láska je krásná - celé vás zahluší.
Mějte se rádi, ty ji a ona tebe,
láska je krásná, hřeje i zebe.

Zabal se do deky a přilož na oheň,
ať už jsi v přírodě a nebo u kamen.
Potom vem dívku svou okolo pasu
a do noci naslouchej známému hlasu.

Povídá o lásce, povídá o životě,
chvíli ječí, pak zas vrní jako kotě.
Naplněn rozkoší chvěje se hlásek její
a život nekončí, oba se chtějí!
Autor Obyčejný básník, 01.07.2005
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...

05.04.2006 20:55:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí