Něžná láska

Něžná láska

Anotace: Něžná láska

Láska, věc to krásna,
tak čistá,
tak něžná,
Ty jsi má láska jediná.

Poznal jsem nezkaženou lásku,
když jsem šel s Tebou na procházku.
Láska mi zalepila oči páskou,
ale ostatní smysli mi zůstanou.

Cítím Tvojí vůni,
chci být navždy s ní.

Slyším Tvůj smích,
Tvých rtů božích.

Dotýkám se Tě,
velice něžně.

Ochutnávám Tě celou,
máš chuť jahodovou.

Vedle Tebe se cítím křehce,
odejít od Tebe se mi nechce.
Sála z Tebe něžnost, romance,
máš obrysy jak z pevného štětce.

Jestli někdo na slunce napíše,
studením ledem „Miluji Tě“,
Miluje Tě o něco více než já,
Ale to je přeci nesmysl, cha.
Autor James Tony, 22.02.2008
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí