Píseň Médi Brumíka

Píseň Médi Brumíka

Anotace: ----------------

Není cesty do nebe,bez kolečkovejch bruslí,
protože ti všechno ujede
Jsem z lahodné země chutí,cereálií a mléka.
Neštěstí a smůla po mě proudem stéká.
A vy..mý nepřátelé,
děte všichni do prdele!
This is rose for you.
Please you love me too.
Napsal jsem to anglicky,
protože miloval jsem tě vždycky.
Jsem z lahodné země chutí,cereálií a mléka.
Neštěstí a smůla po mě proudem stéká.
A vy..mý nepřátelé,
děte všichni do prdele!
Ty máš mě ve své moci,
už jen v noci,už jen v noci.
Hlavou dostáváš se do mých snů.
Chováním svým ničíš náladu mých dnů.
Žil jsem pro tebe jen,
nyní chápu,že nejsi jediná z žen.
I když v srdci mám stále stejný cit,
přej mi štěstí a hlavně klid.
Autor papizcek, 22.02.2008
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí