Lhostejnost

Lhostejnost

Anotace: ...

Je Ti to jedno,
že sklesle stojí.

Je Ti to jedno,
že lásky už se bojí.

Je Ti to jedno,
že zlomils jí křídla.

Je Ti to jedno,
že v smrti se zhlídla.

Je Ti to jedno,
vždyť svědomí nemáš.

Je Ti to jedno,
sladce se chechtáš.
Autor hechicera, 23.02.2008
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Lexisa, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

právě ten poslední verš podtrhává intenzitu lhostejnosti

25.02.2008 13:53:00 | Lexisa

Až na ten poslední veršík bezchybná... jen ten jediný mi tam nějak nesedí...=)

23.02.2008 14:32:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí