Obsesion

Obsesion

Anotace: Ne nejsem na pervitinu =D Jen jsem šťastná...

Mám ráda indigovou noc ,
mám ráda barvu tvého hlasu,
Nechci volat o pomoc ,
budu v tobě hledat spásu ,

Tvé obětí mě chrání více,
než křídla anděla ,
snad vykřičím si plíce ,
že uzřela jsem dravce,

Který v koutě mého pokoje,
vyčkává na svou oběť ,
aby více něž hladce ,
skončila mu v náručí ,

Bez protestu bez nářku ,
bez nároku na honorář,
za dabing v tomto erotickém filmu ,
se mu odevzdám ...

Nejdřív bratr a sestra,
dvojčata rozmilá,
teď nádoba plná hříchu ,
něžnostmi přikrytá ,
která tento den,
přetekla a bratrství se zřekla !
Autor Cassandra, 24.02.2008
Přečteno 269x
Tipy 13
Poslední tipující: Blázen? =), Kethrin, deus ex machina, Princezna.Smutněnka, estrellita, Psavec, Bíša, Šerák, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..na mě působí příjemně..incestně...

02.03.2008 17:45:00 | Fallen

Něco mě nutí číst si jí stále znovu..A ne že by mi to vadilo :-)

25.02.2008 15:07:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí