Loučení milenců

Loučení milenců

Anotace: Ach, má lásko beze slov ozvěn, loučím se jen na okamžik...

Pár polibky v průchodu,
pod očima několika lamp,
dva lidé v objetí a vzájemném splynutí,
své duše v loučení dávají.

Pod kapkami deště,
jenž nikdy nenastal,
padají hvězdy z modrých nebes,
neznají činy jen vzájemné souznění.

Pro pár polibků v průchodu,
pár milenců své srdce neřestně otvírá,
několik kapek rozkoše z nebe padá,
polibky, city, objetí je můj sen v tebe.

Ach, má lásko beze slov ozvěn,
kde nic znamená mnohem víc,
ach, má lásko bez objetí tvých dlaní,
jak dva milenci v průchodu své srdce tobě podávám…
Autor Láďa, 24.02.2008
Přečteno 361x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Sofi, Danah, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí