Vyznání

Vyznání

Anotace: od Romího...

trpím láskou miláčku
miluju tě lásko, můj miláčku
ne bez lásky
jsme spletený jak provázky
spjatá touha lásky
jen pro mě v srdci jediné krásky

touha a láska dává nás dohromady
naše láska nemá vady
já miluju tebe a ty zas me
tajně a tajemně
je teď ráno a já sním
sním svůj sen

doufám,že se neprobudím
že nenastane den
pak lásku schovám v sobě
aby neublížila především tobě

nikdy nemysli, že zmizí
je ryzí
jedině, že by jsi chtěla být cizí
tím, že mě zatratíš zmizí
schovaná jako pod zámkem

ty máš klíč
schovaná za slovíčkem
vždyť to víš
je to celé jak vymyšlený příběh lásky
z jedné krásné pohádky

jak já tě miluju
občas držkuju
no jo miluju
tebe
Autor Maxí, 24.02.2008
Přečteno 632x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí