Jen pro tebe!

Jen pro tebe!

Anotace: dá se použít k Valentýnu a tak různě, každopádně není vyhrazena pouze pro holku nebo pro kluka, je to taková obojetná básnička

Ty můj nejkrásnější sne,
bez tebe není pro mě dne,
s tebou je mi strašně krásně,
chtějí se mi skládat básně.

Ty jsi ta nejkrásnější růže,
která ve vesmíru kvést může,
ty jsi mé světlo jasné,
které pod vodou nehasne.

Ty jsi jiskra v srdci mém,
myslím na tebe nocí i dnem,
a proto tě chci prosit stokrát,
neboj se a věř mi pořád.

Mám pro tebe slabost, ty to víš,
myslím na tebe i když v noci spíš,
je mi dobře, když objímám tě
a v duchu říkám ,,MILUJU TĚ!".
Autor AyA Ones, 24.02.2008
Přečteno 447x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kouďák, pejrak, Danah, kavec, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

21.08.2010 08:50:00 | PIPSQUEAK

...na mne až moc sladké , já spíš bolné , ale líbí se mi moc Kavec

24.02.2008 19:49:00 | kavec

Pěkné, trochu sladké, ale líbivé ...

24.02.2008 17:08:00 | NikitaNikaT.

To bylo i pro mně? :-)

24.02.2008 17:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí