Prší krásně

Prší krásně

Anotace: Prší stále, hudbou láska zní dále.

Prší krásně, prší hezky,
píšu básně, nemám necky.
Prší dlouho, prší stále,
kdyby to je mohlo sedět v sále.

Hudba by mohla sálem znít,
o tom bych mohl jen snít.
Hrál bych dívce,
jako déšt bušící na střevíce.
Dívce s vlasy do půl pasu,
i když nemám mnoho času.

Hrál bych dívce jménem Stázka
a v tom je právě ta láska.
Autor Keyboard Boy, 01.07.2005
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí