Loučení milenců II

Loučení milenců II

Anotace: Ach, má lásko, kde jen tvůj stín v objetí jsem zapomněl...

Pár sodíkových lamp,
ozařuje pár,
vrhá stíny,
dvou lidí v objetí,
jak polibky na tváře padají,
stíny splývají,
v tělo jedno jediné,
se srdcem spojené ve dví,
duší a krví z popraskaných rtů,
nic neznaje pojem času,
stín v pravé poledne,
jak večír na stejném místě jest,
neznajíc zákonu času,
neznajíc zákonu lásky,
pár polibky stvrzují loučení,
pro několik předlouhých dnů…

Ach, má lásko,
kde jen tvůj stín v objetí jsem zapomněl,
ach, má lásko,
kde tvé srdce toulá se po hvězdách…
Autor Láďa, 24.02.2008
Přečteno 336x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, pavlis, WhiteSkull, Danah, kavec, estrellita, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...Tak tím jsi mně dostal už dlouho jsem nic podobnýho na literu nečetl , dávám super tip , kdybych mohl dám více , moc pěkná Kavec

24.02.2008 19:35:00 | kavec

hezky...

24.02.2008 19:25:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí