Proč se musí trpět za lásku?

Proč se musí trpět za lásku?

Anotace: Zamyšlení nad láskou, která je některými lidmi nechtěná. Tzv. Romeo a Julie

Proč se musí trpět za to,
že má člověk rád?
Že chce s někým být
a musí jen o ní nebo o něm snít?

Chce jí nebo jeho držet za ruku,
vždyť v tom hledá každý záruku.
Chce sedět vedle něho nebo ní
a toužit po jejím nebo jeho cítění.

Cítění k tomu,
kdo je jí nebo mu blíž
a nechce jí nebo mu být jen na obtíž.

Vždyť se mají rádi
a nejsou jen kamarádi.
Myslí stále na sebe,
ty na mne, já na tebe.
Autor Keyboard Boy, 01.07.2005
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí