Vyznání

Vyznání

Anotace: první lásky jsou rychlé

Milá mi přijela po oblázcích
z kanadských luk
spadla mi bosá
z nejtenčích větví s kostkou sněhu

Ke chlebu koušu pevný líh
na srdci suk
vzteklý jak vosa
odmítám přijímám její něhu

Sedřu si ze rtů nemožný smích
nesnesu hluk
ostrý jak kosa
rychle a bez výstrahy líbám ji v běhu
Autor zef, 01.07.2005
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí