Cara sposa (Drahá nevěsto)

Cara sposa (Drahá nevěsto)

Anotace: Když tě ráno probudí ta nejkrásnější bytost na světě...

Slyšíš ty ptáky ve větvích,
to lásku sobě dávají....
To oni mě ráno polívají svým hlasem
neodbytným, touha po kráse je žene dál...
Zastav pro mě všechna rána tohoto světa
a já Ti budu prozpěvovati na římsách vesmíru,
dokud budeš přítomna ve snech mých,
já tu budu i kdybys snad jednou pocítila lásku k jinému..
Cara sposa, zůstávám v čele ptačího sboru.
... pro budoucí krásu našich dětí.
Autor PatriceB, 25.02.2008
Přečteno 357x
Tipy 13
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Lukáš Rymeš, Marfuša, J3zus, oakbark, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

26.07.2008 19:12:00 | Bíša

Ráno při ptačím procitnutí
se slunce do života nutí,
to sólo zpívá štěbeták
je šťastný, šťastný jenom tak !!

Moc pěkné, gratuluji

04.03.2008 13:39:00 | Marfuša

Velmi pěkný komentář, oakbark, very good, thanks

25.02.2008 16:30:00 | PatriceB

ano

25.02.2008 16:28:00 | oakbark

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí