Bez lásky

Bez lásky

Anotace: Stalo se vám že vaše láska zmizela?

Srdíčko přestává milovat,
a moje duše trpí.
Nechci si lásku kupovat,
a při tom na mě lpí.

Jak mu říct že už nemiluji?
On mě moc...
přece se nad ním slituji,
a řeknu mu pravdu přes tuhle noc.

Říct: Promiň mi lásko,
promiň mi city,
už je to dávno,
časy to pohltily.

Mé city vybledly,
zůstaly jen slova,
které do deníčku nahlédly...
"Už tě nemiluju a nedokážu ti to říct znova."
Autor Liquid vamp, 25.02.2008
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Danah, Zuris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí