Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Jsou to jen sms na dobrou noc... tomu, komu sem je poslala moc miluju jsou trošku divné, uznávám...;)

Dobrou noc můj miláčku,
do snů ti vklouznu z obláčku,
miluji tě strašně moc,
tak už spinkej, dobrou noc!

*****************************

Zas a znovu chci ti dal,
opakovat, vše ti dám...
Radost i to štěstí,
to má láska věstí...
Miluji tě, jak ty víš,
tak už přijď a buď mi blíž...

*****************************

Tak ti tedy píšu, lásko moje na dobrou noc,
jen doufám, že až budem spolu, bude v nás kouzelná moc,
že spolu zustaneme navždy
a šťasten bude každý.

***
Autor loverose91, 25.02.2008
Přečteno 662x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí