šest stop hluboko

šest stop hluboko

Anotace: uvnitř mojí duše

Pomalu odkapává jed ,
nechám si ho dopadat na rty,
a polykám jeho sladcehořkou chuť,
tak mi prosím odpusť ,
že na tebe nezbude,
/já se usmívám /

jsi šest stop hluboko,
uvnitř mojí duše,
uvnitř mého těla
jsi ještě dále,

vyplazuji jazyk jako ,
Kálí které lačně čeká na
své krvavé oběti
tak já čekám na příděl tvého jedu ,
neméně lačněji .
/a ty se usmíváš/

Jsem jím předávkována,
blížím se k universu ,
stejně jako ty,
když s tebe prýští ,
sladkohořký jed.

teď oba dva jsme šest stop
uvnitř našich těl
a jen tak se nevrátíme zpátky
tak prosím zhasni světlo
bojím se vyhoření ...
Autor Cassandra, 26.02.2008
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, Psavec, Bíša, WhiteSkull, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí