Stýská se mi

Stýská se mi

Anotace: Stýská se mi po Tobě Janí...vždy když nemůžu být s Tebou....pořád na Tebe myslím....nejde Tě už z hlavy dostat pryč :-* MILUJU TĚ!

Když přivřu kdykoliv oči,
jsem hned jak na kolotoči,

obrys tvé tváře vidím,
všem ostatním závidím,

že teď mohou být s Tebou,
chtěl bych Tě tu mít celou,

hned teď k tobě přiletět,
v klidu si jen tak posedět.

Chtěl bych být u Tebe nyní,
i když vím že to je jen snění,

musíme být každý někde jinde,
avšak brzy již náš čas přijde,

kdy skončí zas hodiny školní,
budem spolu hodiny odpolední.

Ale stále pořád momentálně,
stýská se mi prostě totálně,

nemůžu se dočkat až to uteče,
a čas mě k Tobě lásko přivleče.

Budem spolu kdy jen si budeš přát,
budu Tě Janí štěstím navždy hřát!
Autor Tomama, 26.02.2008
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí