Ty a já

Ty a já

Anotace: CO by se všechno mohlo stát....(vlastní tvorba)

Slyším tebe
slyším sebe
slyším nás
slyším vás

Kdyz slyším tebe
vím že jsi tady
vím že me miluješ
dáváš mi rady

Kdyz slyším sebe
vím že jsem sám
k vlastnímu srdci
jen já klíč mám

Když slyším nás
vím že jsme spolu
vím že mě neopustíš
stojíme na molu

Když slyším vás
srdce mi bije
a aby neprasklo
radši se skryje
Autor Kubiiik2011, 27.02.2008
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to pěkné, přeji ti, abys nepřestal slyšet

27.02.2008 12:51:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí