Kam ty,tam ja...

Kam ty,tam ja...

Anotace: hmm...

Pôjdem všade tam,kam pôjdeš ty,
myšlienkami budem s tebou v spojení,
po ceste životom kráčaj smelo.

S hlavou hore kráčaš pozerajúc na mesiac,
kráčam stále za tebou,no ty ma nevidiac,
moje srdce tak veľmi by tvoje chcelo.

A ty sa usmievaš,raduješ a plesáš,
šťastné siete s tvojou láskou si splietaš,
a ja som tam,z diaľky vás vidím.

Ja nepoznám ten pocit šťastných sietí,
sem-tam len čierny havran vôkol preletí,
prestalo už záležať,čo naozaj cítim.
Autor maliska, 27.02.2008
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: LeSia, Ria
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dakujem pekne:)

14.04.2008 18:08:00 | maliska

Všetko raz prejde, to chce čas
a cítiť budeš potom zas.
Teraz snívaš a spíš,
no niekto príde a ty sa prebudíš...

07.04.2008 11:20:00 | Ria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí