My dvaja...v sne...

My dvaja...v sne...

Anotace: hmm...

Jedného dňa sa prebudím a sen premení sa v svet,
tak skutočný a krásny,zlo tam už viac niet
a budem kráčať cestou,dlho kľukatou cestou - s tebou.

Ruka v ruke,ako starý pár,
pozeráme spolu a letíme tam,ku hviezdam,
tam hore ostaneme,tak vysoko spolu s nebom.

A moja nádej premenila sa v skutočnosť,
láska a vášeň premohla moju cnosť,
a tak padám z neba na pôdu tvrdej zeme.

Ty zachytíš ma v strede letu,
podakuješ sa za mňa a moju lásku svetu,
a ja zobudím sa po páde a ostanú spomienky bdelé.
Autor maliska, 27.02.2008
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: LeSia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí