Láska to BYLA..

Láska to BYLA..

Anotace: Takova chvilkova ... Tak trochu vystihuje mou soucasnou naladu. *Lukimu*

Kradmé pohledy…
/Ne první a ne poslední./
Vesele úsměvy…
Co hladí po duši.
/A přitom patří a nepatří nám dvoum./
Smích slyšíc široko daleko…
V němých chvílích pohledy smutné…
Div srdce nepukne…
A zase smích a pohledy kradmé…
/O pohyby ladné
O ty se jen snažíme…
Ale marně./

Náznaky a posunky -
Ty nám jdou skvěle
Na sklonku propasti, že jsme - nevadí
Ja nechci city a už vůbec ne lasku.
Klást hloupé otazky už mě dál nebaví…

Však mrzí mě že laskou to mezi námi skončilo.
A vypadalo to tak slibně…
Bolelo a bolí to, však lítost nic nespraví…
Něco jsem hold udělala chybně.
Autor MiaaWei, 27.02.2008
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každej dělá chyby... je třeba si z nich vzít poučení

10.05.2008 03:01:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí