Andělíčku můj

Andělíčku můj

Anotace: ...

Andělíčku strážce můj,
moji krásku opatruj.

Hlídej ji ať šťastná je,
stále snad mě miluje.

Andělíčku, vím, že jsi,
moje hříchy ze mě sejmi.

Denně v očích slzy mám,
všecičko za svou krásku dám.

Ale je to jinak vše,
miluji tě nade vše.

Lásko má, jsi jediná,
proč jsi pro mě zamčená.

V mysli své mám jen tebe,
nemyslím už jen na sebe.

Stále doufám v lásku tvou,
vezmu si tě za ženu svou.

Andělíčku jsi to ty,
koho stále miluji.
Autor tearful, 27.02.2008
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí