Štěstí je tě mít

Štěstí je tě mít

Anotace: stále

Tajemství a žal ukrývá tvá duše,
čeká zášť a zlost
jenž pokorou vzniká každou noc.
Bezmoc a otroctví v lásce,
jak v tajemném stínu
když růže uvadá.

Růži urvu,
živoucí růst jí vrátit nedokáži
Osud Ti napoví-světlo dne je mé srdce.

Nechte mě plakat cudné hvězdy!

Leč zemřít musí, krásna noc
Klamala mne - klamala by jiné.
Zhasni, má svíce, nechci stín
chodím po hvězdách
noc černých perel je můj svět.
Autor Rbb, 28.02.2008
Přečteno 736x
Tipy 4
Poslední tipující: anatantal, Oči
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hm ... inspirovalo mě to k jedné

08.04.2009 18:17:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí