Tlukot srdce

Tlukot srdce

Anotace: ...

Slza padá z oka mého,
nechci již nic tajemného.
Celou pravdu řekl jsem jen tobě,
celé srdce vyrvu sobě.
Na ruce mi tepe mé,
tluče, lásko, jsem jen tvé.
Prosím vem ho do svých dlaní,
nezabírej se mou krví.
Pociť jen, co srdce tepe,
Andílku můj, chci jen tebe…
Autor tearful, 28.02.2008
Přečteno 575x
Tipy 4
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí