Nepotkávání

Nepotkávání

Anotace: poslední dobou v mém životě všechno nějak končí

Cosi se vytrácí
v podzimním počasí
cosi se vytrácí
a déšť zebe jak slzy
cosi se vytrácí
pod šedou oblohou
naději ukrylo
spadané listí

Cosi se vytrácí
na cestách necestách
zůstává jenom strach
zůstává jenom strach
a úsměv na fotkách
víckrát Tě nepotkám
v krajině lásky
Autor jednazesta, 28.02.2008
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Gregy, Luciiik, Game, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě se potkává v krajině vzpomínek
Ještě se potkává v krajině srdce

Ještě je spousta cest
- jen nemít strach...

28.02.2008 20:34:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí