Lásky hledání, nehledání

Lásky hledání, nehledání

Anotace: Chci lásku, ale nemám ji.

Samota,
krásná i bolavá.
Milenka má.

Proudění, smích a sdílení.
Kam jít, co hledat, co vědět,
abych to žila?

Krásná a barevná,
duha se ve mě vytvořila.

Ať ji uvidí, ať ji miluje,
já mu ji ukáži… jen jestli já to dokáži.

Duše, otevři se.
Neboj se moje milovaná.
To nám neublíží. Já Tě už nedám.
Autor Oči, 29.02.2008
Přečteno 430x
Tipy 9
Poslední tipující: Meriel, NikitaNikaT., Zweiblumen, Danah, WhiteSkull, WAYWARD, Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, jen nezranit duši, srdce křehké, které jindy tak silno bije ...

04.03.2008 18:33:00 | NikitaNikaT.

krásné ...už aby nadešel lásky čas

03.03.2008 15:35:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí