Bolest

Bolest

Anotace: Bolí mě to že jí ztrtácím, proto píšu tohle..

Sbírka: Mé stavy

Bolí bolí to pomyšlení,
že zas budu sám,
že budu bez tebe,
že nikdo jako ty na světě není.

Bojím se návratu do stínu,
do temnoty mojí duše.
Tam kde ty znamenáš světlo jsem já tmou.
Zlato chci jít životem s tebou.
Autor Redingar, 01.03.2008
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí