Hledání

Hledání

Anotace: Jedna zimní o lásce ...

Včera večer jsem tiše šel
a lásku hledal po lesích,
však lásku nikde nenašel,
ač všude ležel bílý sníh.

Zda-li láska zanechává stopy na sněhu,
když už je zanechává na duších?
Nezapomeňme však na něhu,
ta také bývá čistá jako sníh.

Tak kde mám hledat lásky stopy,
věřte já to nevím sám.
Mě asi nikdo nepochopí,
tak poraďte co dělat mám?

Mám ji hledat mezi lidmi,
kampak se asi schovala?
Vede ona život střídmý,
či oblékla se do gala?
Autor Obyčejný básník, 04.07.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkné... Třeba tu lásku někdy najdeš;) Nebo užs jí našel?:)

07.04.2006 19:52:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí