Bílo

Bílo

Anotace: Nesměle ...

Sníh na zemi, sníh na duši,
však jedna z dívek netuší,
jaký cit v sobě nosím.
Neříkejte jí to, prosím!
Tu větu já jí musím říci sám,
ale kdy se k tomu odhodlám?

Už kolikrát jsem šel s ní domů
a nikdy jsem se neodhodlal k tomu.
Však jednou věřím přijde den,
kdy její láska nebude jen sen
a ze sna skutečnost se stane,
pak spolu prožijeme chvíle nevídané!
Autor Obyčejný básník, 04.07.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)) Tos..za plnou.

07.04.2006 19:56:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí