Čas nejde vrátit

Čas nejde vrátit

Anotace: ...

Ten čas
nedá se vrátit.
To co se stalo,
nedá se zvrátit.

I když bych
si to moc přál.
Miluji Tě,
říkat Ti dál.
_____________

Já bych si
to také přála.
Věř, o Tebe
vždy jsem stála.
______________

Tak proč je těžké
býti svoji?
Copak není nic,
co nás spojí?
______________

Spojí nás jen
tvůj odchod do nebe.
Já již tu čekám,
dlouho, na Tebe.
Autor Dindane, 04.03.2008
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: just me, Psavec, Bardot, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí