Hořká láska?

Hořká láska?

Anotace: Ja vim ze nejsem zadny basnik, ae proste sem, mela takovy obdobi, ze kteryho sem se potrebovala vypsat...snad me nekdo pochopi... a klidne kritizujte:)

Smutek dokáže divy,
ale dva zamilované nerozdelí.
A když už člověk opravdu neví,
jak by společně k něčemu dospěli,
ten druhý je tu proto,
aby mu řekl: "Zlato,
my se přece milujeme, není co řešit.
a jestli něco bolí, tak je to proto,
že se na sebe budeme těšit,
ať se děje, co se děje..."
Nevíš, zda máš plakat,
nebo se z té lásky smát?
Láska je prostě jak velký plakát,
který nikoho nebude štvát.
Autor Lunation, 04.03.2008
Přečteno 436x
Tipy 3
Poslední tipující: Megalo'R, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí