Hladovím po lásce

Hladovím po lásce

Anotace: .

Proč tajíš mi, že mě nemáš rád?
Proč cítím už z tebe jen chlad?
Tak všímám si, že jsi hloupější,
mí přátelé mě konejší..

Teď chci si lehnout
a chci spát.
Nemůžu usnout
a mám hlad.
Lačně sním o lásce tvé
už neberu vinu na sebe.

Ublížils mi,
ne poprvé.
Tak mi řekni,
co dál bude.
Koho ještě zničíš, koho uzemníš?
Kdypak se, hochu, umoudříš?

Teď chci si lehnout
a chci spát.
Nemůžu usnout
a mám hlad.
Lačné sním o sytém snu,
lačně sním, že ty jsi tu.

Tohle je konec básně mé,
zbytek si nechám pro sebe.
Takže už můžete klidně jít,
klidně mě tu nechte snít.
Autor Cathy, 05.03.2008
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je dost smutné, každopádně láska málokdy skončí vinou pouze jednoho z partnerů. Chce to vnímat trochu zvenčí a hledat chyby i trochu sebekriticky. Čímž neházím vinu na tebe, ale zkus se zamyslet, proč tě již nemá rád. Třeba si za to můžeš aj trochu sama. ///Co ale k dílku, pěkně se ti to rýmuje a mi se to líbí. 90%

05.03.2008 18:20:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí