Hra na schovávanou

Hra na schovávanou

Anotace: Je to tak? Nebo snad jinak?

Celý život je jen velkou hrou,
velkou hrou na schovávanou.
Schováváme své city k druhým lidem.
Všichni se bojí plýtvat tím citem,
který nám přináší štěstí
a cestu životem klestí.
Citem jenž má mnoho podob
a přece ho někteří neznají.
Bez něj má duše mnoho chorob,
po štěstí prahne potají.
Tento cit, štěstí a krása
není nic než obyčejná láska.
Láska, která je lékem mnoha bolestí.
Láska vám cestu životem proklestí.
Autor Dejwx, 06.03.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: maranika, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věř mi, ne všichni hrají tuhle hru ...

já ji žel zatím ještě pořád hrám,
ale už mnohem víc trčím, než dřív :)

23.09.2008 19:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí