Láska?

Láska?

Anotace: Báseň o něčem co přišlo,odešlo a o5 se vrátilo

Líbil ses mi strašně hodně,
Však ty si nejevil zájem o mě.
Řekla jsem si:‘‘nevadí“,příjde někdo jiný,kdo řekne:“si mi vším“ a duši láskou pohladí.
Uplynulo času mnoho prošlo hodně kluků,ale zapomenout nepomohlo
V srdci hodně lidí mám mámu,tátu,…v nás dva však nedoufám.

Uplynulo času málo
Nemůžu pořád uvěřit tomu co se stalo
Prý jsme se ti zalíbila jsem z toho vážně šťastná přesto na tom všem je velká skvrna masná

Nejsme jediná kdo tě v srdci má
Kdo k tobě láskou umírá

Kvůli ní byt spolu nemůžem i když kdo ví?
Třeba si spolu k lásce pomůžem?
Autor Ms.Lonely, 06.07.2005
Přečteno 593x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí