proč...

proč...

Anotace: to co ve mě bylo, když to už vlastně skoro nebylo...

Proč třesou se mi ruce, když je nedržíš?
proč tečou mi slzy když nedíváš se mi do oči?
proč všude, kde se mě dotkneš, zůstanou hluboké jizvy?
proč když jdeš ke mě nohy mi neslouží?
proč čekám před domem a ty nevycházíš?
proč když mluvím ty to neslyšíš?
proč neodpovídáš, když se ptám,
miluješ mě ještě???
Autor Lindiii, 07.03.2008
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Sarazin Faestred
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí