Z očí slzy přetékají

Z očí slzy přetékají

Anotace: ...a srdce tím plní...

Náruč květin plna,
z očí slzy přetékají,
úsměv na nahé tváři,
bez líčidel, bez umění moderního světa…

Louka,
uprostřed pár ruku v ruce kráčí,
slunce uprostřed noční oblohy jejich srdcí,
září, z nebe padajíc stíny bez útěchy,
noc,
bezhvězdná obloha s mráčky z andělů,
s duší z okolního světa s polibky démonů,
jen pár vlkodlaků navzájem svoji lásku měsíci vyznává,
postel,
s peřinami ze starých časů našich dědů a bab,
z válek bývalých, zima se pod ně nedostává,
spletená těla navzájem se hřejíc s pohledy v oblacích,
konec,
bez útěchy dalších dnů uprostřed dvou životů,
lásku navzájem si potichounku slíbávají…

Náruč květin plna,
oděna v bělí šat,
s krajky z hvězdných oblaků,
bez líčidel, bez umění za peníze milovat…
Autor Láďa, 07.03.2008
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Bíša, GM, Sofi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...

08.03.2008 00:33:00 | Bíša

Tak tohle má něco do sebe. Jsou to myšlenky poletující v písmenkách...

07.03.2008 13:40:00 | Sofi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí