Je to těžký

Je to těžký

Anotace: ...

Lásku svou
tobě jsem dal.
Byla jsi vše,
co jsem si přál.

Byla jsi život,
můj svět!
Byla jsi láskou,
rozkvetlý květ.

Každou chvíli
jsem si užíval.
Viděl jsem štěstí,
když do očí jsem se zadíval.

Byla jsi život,
to vše hezký!
Byla jsi láskou
a to je těžký!
Autor Dindane, 07.03.2008
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí