Nářek

Nářek

Anotace: Nikdy neuslyšíš...

Syrová inspirace, která tepe a kvílí
Zachvacuje, jen když si předtím vynutí přístup
Cestičku propálenou strachem
A ověnčenou bílými girlandami zoufalství

Nenávidím tě!
A vodopád tvých myšlenek si zlámal vaz o mou zeď
Zeď, za kterou ses nikdy nedostal
A třeba bys chtěl

Můj věrný společník, věrnější než ty
Jako mor se za mnou táhne celým životem
A nutí mě k poslušnosti
Bolest
Tisíci dny vybroušená až k dokonalosti
S průzračnou krutou tváří mě líbá každou noc
A já jsem se těm jedovatým něžnostem dávno přestala bránit…
Autor Christel, 07.03.2008
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean89, GM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní

07.03.2008 21:47:00 | GM

wau , má to grády :)

07.03.2008 21:39:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí