Dovol mi prosím

Dovol mi prosím

Anotace: ...

Dovol mi prosím,
milovat Tě,
srdce mé
dovol Ti dát.

Chci žít s tebou,
v našem bytě.
Společně se radovat,
milovat i bát.

Dovol mi lásko,
nejněžněji tě líbat.
A nosit Tě
v náručí.

Mým snem je
Tě hýčkat.
Bezpečí a lásku
Ti zaručit.
Autor Dindane, 08.03.2008
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí