Již třetí den

Již třetí den

Anotace: ....

Koukám jak spíš,
sladká slova Ti šeptám.
Nevím o čem sníš,
poté se Tě zeptám.
Hladím Tvé čelo,
miluji Tě povídám.
Vím, dal jsem ti slovo,
že si Tě ohlídám.
Zklamal jsem,
neuhlídal jsem Tě zlato.
Teď sedím, pláču,
šíleně trpím za to.
Sedím Ti u postele,
čekám až se probudíš.
Snad probereš se do neděle,
snad mě opět políbíš.
Sedím u lůžka,
již třetí den.
Občas je tu sestra,
někdy i s doktorem.
Ležíš tiše,
v komatu.
Jen soudkyně smrt,
brouzdá tu.
Autor Dindane, 08.03.2008
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí