Královna plesu

Královna plesu

Anotace: Básnička o události na jednom plese a taky takové zamyšlení.

Ve večer velkolepý
na tom slavném bále
já byl snad úplně slepý,
když jsem možná malé,
ale velmi horké city
vyjadřoval kráovně.
I přes alokohol vypitý
jsem se snažil slovně
a následně i činy
dokázat jí,že jsem jiný.
Že nejsem jako ostatní
co jen po těle touží.
Že nemám jak dostat se k ní
teaď moje srdce souží.
Ale tenkrátvšchno jinak bylo,
když básnil jsem jí "Ó má vílo"
Když jsme za tmy pod lampou temnou
hledali harmonii jemnou.
Mezi našimi horkými ústy
by tenkrát roztál i led.
A teď je svět zase pustý
a já připadám si proklet.
Jenom tělo bez duše
a srdce bez krve
teď bloudí po světě.
A já ač mladý teprve
již zažil jsem dost
milostných zklamání.
Jak havraní krákání
mi zní všechny ty řeči,
že vše vyléčí čas.
Snad jednou najdu most
do země těch krás
a se svojí průvodkyní
už budeme navždy jiní.
Autor F.i.L, 08.03.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Dragoniana, W.O.K.O., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdravím Evžena Oněgina :o)

28.08.2008 14:56:00 | W.O.K.O.

Je moc krásná, učesat ji, by jí ublížilo. Víš, jsem z ní naměkko. Asi budu muset Liter přestat navštěvovat. I já mám zkušenost s nedorozuměními. A jak se dorozumět, když se mnou nechce mluvit uř 1379 dnů. Možná alespoň ty bys nemusel nechat zmizet lásku v propadlišti času, někdy je jen čekat málo.

27.05.2008 23:49:00 | mistrál

Díky moc za tip,ale ještě více za názor.Možná je to tím,že já jsem celý rozdrbaný...Ale příště si na to dám pozor

08.03.2008 18:38:00 | F.i.L

Pro mne je to trochu rozdrbané, ale má to svouju myšlenku.

08.03.2008 18:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí