Lesní stín...

Lesní stín...

Anotace: ...

Rozkvetlou louku
hladí moje nohy..
Jenom tak neslyšně
ohýbám její stvoly..

A do oparu ukrývá mě..
Vůně..
Vzduch cítit je..
Tak jarně..

Paprsek tepla
z nebe klesá..
Na tvářích z pih..
Maluje nezbedník..
Odrazy z uvnitř mého těla..

Nejsem nesmělá..

Na louku klesám
omámena vůní..
Přinášíš vodu
tam od lesních tůní..

A kapku po kapce
ji vpouštíš
do mých úst..
Jakoby krůpěje sladkých slz..

Dlaně mé hoří
však slunce nemá vinu..
To pohled Tvůj stačí
pro ztrátu klidu..

Bereš mne do dlaní..
A schováš v lesním stínu..

Před zraky zvědavých..
.
.
Tam uschová nás lesní stín
z vášnivých pavučin..
Autor labuť, 08.03.2008
Přečteno 352x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Belmon, pavlis, Taog, Bíša, Boleslava, kavec, NikitaNikaT., Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc pěkná- Bělásek

08.03.2008 20:57:00 | bělásek

Krásná!!

08.03.2008 19:41:00 | Boleslava

...jak ten stín začíná uschovávat , tak to je za celou básen´,tak ta se zase moc povedla Jirka

08.03.2008 18:18:00 | kavec

Zvláštně líbí konec ... zajímavé.

08.03.2008 17:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí