Jednou snad

Jednou snad

Anotace: Jeden z mých prvních básnických počinů, budu moc ráda když napíšete co si o tom myslíte

Jako u potoka květ
rozkvetla jsem teď
Když jsem potkala tebe
otevřelo se mi nebe
Po dlouhém odloučení
mělo přijít radostné sloučení
Vrhla jsem se k tobě s úsměvem
ty však opětoval si ho pěstí úderem
Jinou mám rád
ale tobě nechci lhát
Nechci tě vidět víc
to jsem ti musel říct
A já se nezmohla na nic víc
než od srdce říct
Možná někdy snad
uvidíme se zas...
Autor Monika Lily Serena, 09.03.2008
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí