Mám nápad

Mám nápad

Anotace: Jsi pro?

Mám nápad....
Chceš vedle mě spávat?

Mám ale jednu podmínku
Zhasni teď hned a pojď
Ke mě na chvilku...

Chci od Tebe sladkou pusu
Tak velkou že sní usnu

A bude se mi pořád zdát
Že jsi vedle mě a máš mě
...Rád...

Můžu ještě prosit slůvko do ouška
Takové to něžné ...jsi má potvůrka...

Až se ráno probudíš tichonce
mě nevzbudíš...

Budu čekat na Tvé tělo
Ukaž co se v noci ...
DĚLO...
Autor Kett, 09.03.2008
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: BArBArKO, Woski, Petbab, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to namažem ať to nedrhne..Kdo maže ten jede :-)))

19.03.2008 12:10:00 | Kett

Napad dobry,ale obcas to vazne, drhne...

14.03.2008 20:12:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí