Samota s láskou...

Samota s láskou...

Anotace: ...

Nikde už není
kousek světla..
Tma rozprostřela
temný šat..

Venku je mnoho klidu,
tepla..
I ptáci šli už
dávno spát..

Dívám se
do temného světla..
Ač nejsem sama,
připadám si tak..

Hlavou mi spousta
myšlenek jen létá..
Já nemůžu
a nechci ještě spát..

V duchu Tě volám..
Žebrám o dotyky..
Jak ten, kdo klečí
kdesi na rohu..

A prosí..
O trošičku pití
a skývu chleba..
Pro svou pohodu..

Šeptám Ti lásko..
Neodcházej ještě..
Neměň se
v černočernou tmu..

Chci cítit,
jak mi voníš ještě..
Probodni dech můj..
A vrať se do mých snů..
Autor labuť, 11.03.2008
Přečteno 427x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, Princezna.Smutněnka, Belmon, Boleslava, Taog, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Lota, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Líbí se mi...*:)

12.12.2009 15:02:00 | PIPSQUEAK

přesně tak..líp bych to nikdy nenapsala..

11.03.2008 22:59:00 | Boleslava

...co dodat...láska je u všech lidiček pocitově stejná...a někdo to umí vložit i do slov :-)

11.03.2008 11:46:00 | Lota

Psáno mi přímo z duše aj srdce ...

11.03.2008 10:54:00 | NikitaNikaT.

To bylo moc krásný!

11.03.2008 09:22:00 | milenium

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí