Kéž by

Kéž by

Anotace: tak popravdě nevím co napsat, posuďte to sami...

Kéž by

Nechtěl jsi ji pro sebe mít
ale jen jí srdce vzít
Vyrval jsi jí ho z těla
které tak krásné měla
Chtěl sis dodat odvahy
hnusná vlastnost tvé povahy
Nacpal jsi jí do hlavy
po její vlas plavý
jak ji miluješ...

Ona ti ta slova věřila
význam jejich by v kilometrech měřila
Tak moc tě ráda měla
o lásce ti stále pěla
Tu píseň krásnou
pro tebe ale prázdnou
Pak ale poznal si tu pravou
a tak řekls jí:Nemiluji tě!

Do srdce si jí vrazil nůž
už jí nemůže být hůř
Jen jednu věc bych ti přála
aby ta nová se s tebou stejně hrála
Aby ti srdce zlomila
jako ona slzy prolila
Aby si probdělé noci
neměl ve své moci
Poznat předstíranou lásku
na očích, ústech, uších i rukách mít pásku
Kéž by tě stále podváděla
pavučinu lží kolem tebe rozváděla
Kéž by ti také život zničila...
Autor Monika Lily Serena, 11.03.2008
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: hedvička, jesterka, Terezie Prajzlerová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí